12. 02. 2024

Zapoj se do výzvy o iPhone 15

Vrať jednoduchý trik Maxima Habance a jsi ve hře

Chceš mít doma nejnovější iPhone s pořadovým číslem 15? Tak vytáhni prkno, snowskejt nebo desku skejtu bez koleček a přijmu aktuální výzvu Maxe Habance. Je to easy! Natoč se, jak předvádíš 180 Pop Shove-It a pošli nám to na videu. Trik je lehký jako třídění papíru, takže získat iPhone 15 nikdy nebylo jednodušší.

To, že to Max Habanec umí nejen na skatu, ale taky na snowboardu a snowskatu, to je samosebou. Zároveň nezapomíná třídit odpad do třikošů na horách, aby se tam mohl prohánět po čistých sjezdovkách. Právě teď Max přichází ve VIDEU s novou výzvou Resorting Games, ve které si můžeš zahrát o iPhone 15 a taky Skate komplet PRO z Crannes.cz! Najdi kousek sněhu nebo bláta a předveď jednoduchou otočku s prknem o 180 stupňů.

Jak na trik 180 Pop Shove-It

Max Habanec pro tebe v letošní výzvě Resorting Games vylosoval nejjednodušší modrý trik 180 Pop Shove-It, který je stejně jednoduchý, třeba jako třídění papíru. Jak Max předvádí a říká ve VIDEU, zvládne ho opravdu každý.  Pokud se ti to povede, tak jsi prakticky ve hře. Jak se zapojit do soutěže? Natoč se, jak trik předvádíš na snowskatu, snowboardu nebo skatu bez koleček a pošli nám video jednoduše přes TUTO STRÁNKU. Trik zveřejníme na našem KANÁLU RESORTING GAMES, pokud ho splníš, jsi ve slosování o iPhone 15. Pokud získáš nejvíce likes ke svému videu, získáváš Skate komplet PRO z Craness.cz. Přesná pravidla a termíny najdeš TADY.

Jak je jednoduché třídění papíru?

Třídění papíru není žádná věda! Kam s ním? Až budeš v některém z lyžařských resortů, všimni si, že jsou tam rozmístěné třikoše, do kterých můžeš třídit papír, plast a směsný odpad. Co všechno tedy do papíru patří? Třeba takový použitý papírový ubrousek nebo kapesníček to rozhodně není! Jakkoliv znečištěný papír, ať už je to mastnotou nebo rýmou se totiž dále nedá recyklovat. To samé platí o jednorázových papírových kelímcích potažených plastovou vrstvou nebo papírových táccích, které na sobě mají zbytky potravin. S takovým odpadem rovnou do směsi. 

Takže, co tedy vlastně patří do papíru? Jednoduše papír, který není nijak znečištěný. Vytřídit tam můžeš taky noviny nebo časopisy a ani je nemusíš zbavovat kovových sponek. Dej si ale pozor! Pokud se náhodou stane, že tě přestane bavit knížka a budeš ji chtít vyhodit, musíš ji napřed zbavit pevné vazby. Do papíru můžeš taky vytřídit krabice, třeba od nových bot. A pokud si zkrátka nebudeš vědět rady, mrkni se, jestli na obalu najdeš recyklační symbol ve tvaru šipek do trojúhelníku a zkratku PAP. 

Dva v jednom

Teď už máš všechny potřebné informace nejen o pravidlech soutěže, ale také o pravidlech třídění papíru. A ještě lepší je, že v rámci Maxovy výzvy můžeš spojit hned dvě skvělé věci. Pokud se vydáš na českých horách na AKCI RESORTING GAMES, tak si při vrácení triku 180 Pop Shove-It na našem snowskatu užiješ nejen skutečnou zimu, ale i krásnou přírodu, která je čistější díky více než stovce třikošů. Vedle toho se na Resorting Games dozvíš spoustu užitečných informací o třídění odpadu a zažiješ taky další kopec zábavy, třeba při recyklovaných soutěžích o originální dřevěné medaile.Ale pozor, poznač si do kalendáře důležité datum 12. března 2024. To totiž soutěž končí, a pokud chceš vyhrát iPhone 15, musíš do té doby splnit Maxovu výzvu!