06. 02. 2024

Vyhrajte na horách ceny za 50 000 Kč

Přinášíme tipy na výlety a skvělou QR soutěž

Vezměte rodinu nebo přátele a vydejte se do horských resortů zodpovědných k přírodě za pořádnou porcí zábavy. Nejen, že tam najdete barevné třikoše, do kterých můžete třídit odpad, ale také se tam můžete zapojit do QR soutěže a zahrát si o outdoorové ceny a poukazy za 50 000 Kč. Kde na horách se můžete zapojit? Přetěte si to v článku. 

Za soutěží do Krkonoš i na Ještěd

Zlomili jste už nad zimou hůl nebo ještě hledáte zbytky sněhu na lyžování? Pěkný výlet v přírodě, ale také skvělou lyžovačku současně zažijete aktuálně v krkonošském SkiResortu Černá Hora – Pec. Jedná se o šest vzájemně propojených areálů, které tvoří největší resort v České republice. Za sněhem a lyžováním můžete taky vyrazit do Liberce, a to do Skiareálu Ještěd kde si stále užijete sníh, a tím pádem denní i večerní lyžování. Tam i tam najdete desítky třikošů, které jsou vstupenkou do soutěže. Stačí na kterémkoliv z nich sejmout QR kód a jste ve hře. 

Jak hrát soutěž?

Jak již bylo řečeno, pro zapojení do soutěže stačí naskenovat QR kód. Pak jednoduše online odpovíte na tři velmi snadné otázky. Každý ze zapojených resortů má své soutěžní otázky. To znamená, že pokud se vydáte na Černou horu i na Ještěd, zdvojnásobíte svou šanci na výhru. 

O co přesně se hraje? Máme pro vás vouchery v hodnotě 5 000 Kč na využití služeb nejen v resortu Černá hora – Pec, ale také v dalších areálech, které třídí odpady. Těmi jsou například Bílá, Dolní Morava, Velké Karlovice a Klíny. Dále můžete vyhrát vouchery v hodnotě 2 000 Kč na sportovní vybavení v Decathlonu. Navrch ještě každý výherce získá krásný třídící balíček Samosebou.cz.

Orlické hory a Beskydy také stojí za návštěvu

Pokud chcete hrát ještě více, vydejte se do Orlických hor. Tam najdete Skicentrum Deštné, kde leží dva vzájemně propojené areály. Menší areál Marta II. nabízí ideální podmínky pro rodiny s dětmi se čtyřsedačkovou lanovkou, sousední areál Marta I. ocení spíše zdatní lyžaři. Pokud jste z východu Česka a chcete raději zavítat do Beskyd, rozhodně navštivte areál Ski Bílá, kde si můžete vyzkoušet novou šestisedačkovou lanovku Zbojník II. A nebo některý z okruhu čistou přírodou, třeba tuto doporučenou trasu.


Ať už pojedete za sněhem nebo stávajícím jarním počasím kamkoliv, tak vězte, že soutěž končí 18. března 2024! Nejen během jarních prázdnin tedy můžete spojit příjemné s užitečným díky objevování koutů naší země, ale navíc získáte šanci vyhrát pěkné ceny. A nezapomeňte během vašich výletů třídit odpad a přispívat tak k čistější přírodě. Barevné třikoše totiž najdete na všech frekventovaných místech vybraných lyžařských resortů, kterými jsou restaurace, pokladny, lanovky nebo třeba parkoviště. Každý z třikošů je opatřen informační nálepkou o třídění a také QR kódem, díky kterému můžete soutěžit

Věděli jste, že?

V celkem devíti areálech najdete barevné třikoše, které slouží nejen k třídění plastu, papíru a směsi, ale také dokazují, jak se může efektivně nakládat s vytříděným odpadem. Jsou totiž z 97 % vyrobeny z recyklovaného plastového odpadu. Díky třídění odpadu tak můžete vyrazit do čisté přírody a nasát do plic svěží horský vzduch. A ačkoliv je počasí místy proměnlivé a nevyzpytatelné, v lyžařských resortech najdete také další formy zábavy, které vám vynahradí nevydařené lyžování. Více o možnostech trávení volného času v resortech se dozvíte tady.